Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Topaloğlu'nun 'Survivor'ı

'Survivor', ayakta ve hayatta kalma oyunu... Fiziki gücünüz tek başına önemli değil, o gücü kullanmak için zeka da gerekiyor.
Dolayısıyla Survivor'da yarışanlarda bu ortak özellikler aranıyor. Hem zeki, hem çevik...
Mustafa Topaloğlu'nun 'çevik' olmadığını izleyenler biliyor.
Ama zeka?
Ona şapka çıkarılır işte...
Onca kas yığınının arasında ayakta kalmak kolay değil. Bir de konuşmaya başladı mı; bekliyorsunuz neler çıkacak ağzından diye.

TOPALOĞLU ÇOK İYİ
Ben 'Survivor'ı Mustafa Topaloğlu için izliyorum.
Evet, fiziki güç gerektiren konularda hep geride duruyor ama konuşmalarıyla grubu motive ettiği kesin.
Durup dururken "Yağmurun iyisi dağda güzeldir. Meyvenin iyisi dalda güzeldir" diyor.
Ayağını sokan arıdan söz ederken "Buradaki arılar eğitimsiz... Burada kalıp eğitmek lazım. Buradaki hayvanların hepsi manyak, dengesiz..." diye ciddi ciddi konuşuyor.
Açlık herkes gibi onu da vurmuş durumda. Diğerleri "Açlığa artık dayanamıyorum" tarzı cümleler kurarken, Topaloğlu "Kafa bir geliyor, bir gidiyor. Beynim davul çalıyor, midem kemençe... Karşımdaki ağaçta bir minik serçe, sırtımda yok ki doğru dürüst bir keçe, yatayım bir yere" diye döktürüyor.
Bu arada 'Survivor' bu kez kavgasız gürültüsüz sürüyor. "Kimse birbirini ısırmadan, tırmalamadan da bir 'Survivor' mümkünmüş" dedirtiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA