Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

En yalın albüm

Sabah ve akşam saatlerinde arabamda radyo dinlediğim için kimi şarkılar konusunda doz aşımı yaşadığımı söyleyebilirim. Artık bazılarının sesini bile duymak istemiyorum.
Sürekli radyo istasyonları arasında dolaşıp dinleyebilecek bir şeyler bulmak da pek kolay değil. Çünkü çoğu radyo iki şarkı-bir kuşak reklam mantığıyla yayın yapıyor.
Ve 'yol-yolculuk- müzik' üçgeni pek keyifli geçmiyor.
Oysa ben yollarda müzik dinlemeyi severim, hem de çok...

ESKİ KLASİKLER VAR
Derken...
'Keşke Burada Olsaydın' albümü geldi...
Kürşat Başar ünlü sanatçılarla eski klasik şarkıları buluşturmuş, bir albüm yapmış ve albüme de bu ismi vermiş; 'Keşke Burada Olsaydın.'
Hiç abartmıyorum; uzun, uzuuunnn aradan sonra kulaklarım dinlendi.
Şarkıların ilk kayıtları kullanılmış albümde. Yorumcular bile şaşırmışlar bu duruma. Mükemmele ulaşmak için kayıtları tekrarlayacaklarını düşünüyorlarmış oysa.

ISRAR ETMİŞ
Ama Kürşat ısrar etmiş. Zaten bilgisayar oyunlarını da işe fazla karıştırmamış. Ve onun da söylediği gibi "Bizimle evde oturmuş gibi söylemişler" şarkıları.
Sıcak, samimi, doğal...
Sezen Aksu, Yaşar, Yeşim Salkım, İlhan Şeşen, Levent Yüksel, Erol Evgin, Zeynep Talu, Berkay Özideş, Şenay Lambaoğlu ve Burçin Büke'nin yer aldığı albümü gürültü kirliliğinden uzaklaşmak isteyenlere tavsiye ediyorum.
Ve Kürşat Başar ve arkadaşlarını da şimdiye kadar Pera Palas'ta yakalayamadığım için (biri müthiş bir kar yağışına denk gelmişti) kendime kızıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA