Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Böyle bir aşk kaldı mı?

Sevim Emre-Orhan Gencebay çifti ile en son bizim Yüksel Aytuğ'un düğününde bir aradaydık.
Her karşılaşmamızda "Yazılarımı hâlâ okumadın mı?" diyen Sevim Abla'ya o gece rahat rahat "Okudum" dedim. Hatta 'Benim Dünyam' başlıklı yazısını bir yazımda kullanacağımı da söyledim. "Senin gibi bir kalemin benim yazımı beğenmesi büyük mutluluk" demesin mi! Bak şimdi!
Utandırdı beni.
Sevim Abla bir süredir Gecce.com'da yazıyor. 'Benim Dünyam' yazısını sakladım çünkü Orhan Gencebay'la bitmeyen aşkını o kadar güzel anlatmış ki...
Belki de bugüne kadar hiçbir röportajda söylemediklerini yazmış. "Gözlerinizde bir sevda ateşi yanıyorsa, yarınlara birlikte uyanıyorsanız, kaybetme korkusu taşımıyorsanız; ne mutlu böyle aşka sahip olanlara. İşte ben her gün, her an böyle bir aşkla yaşıyorum, aşkla bakıyorum ona ve gözlerinde hâlâ aşkı buluyorum."
Böyle anlatıyor... Ama asıl önemlisi bütün Orhan Gencebay şarkılarının ilham perisi olduğunu söylüyor. O 'Hatasız Kul Olmaz', o 'Dünya Gözlerinde Ağlıyor' şarkıları... Kim bilir neler yaşandı, ne sınavlardan geçtiler birlikte.

SINIRLARI AŞMIYOR!
Bu arada Orhan Gencebay da, Ayşe Arman'la Elele için yaptığı röportajda bakın hayat arkadaşı ile ilgili nasıl bir itirafta bulunmuş: "Sevim Hanım bana 'Bu dairenin içinde otur' dedi, sınırlarımı belirledi. Baktım ki mutsuz değilim, 'Tamam' dedim; 38 senedir onun bana çizdiği sınırlarda yaşıyorum. Ama halimden memnunum."
Sevim Abla'ya herkesin 'kraliçe' demesinin bundan daha güzel bir açıklaması olabilir mi? Ne demişler; hayatı yöneten kadınlardır.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA