Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyeteyi Madonna heyecanı sardı

Hollywood ünlülerinin meşhur ettiği "Kabala" öğretisinin ustası Yehuda Berg, 13 Mart'ta seminer vermek için İstanbul'a geliyor. Berg, her yere birlikte götürdüğü ve en büyük destekçisi ünlü pop yıldızı Madonna'yı da yanında getiriyor

Sosyetede bugünlerde bir telaştır aldı başını gidiyor. Neden mi? Madonna ile tanışacaklar ya... Madonna, 13 Mart'ta Kabala öğretisinin ustası Yehuda Berg ile birlikte OWO'nun davetlisi olarak İstanbul'a gelecek. OWO'nun müdavimleri başta olmak üzere bütün sosyetikler heyecanla Madonna'nın gelmesini bekliyor. Aslında pek de beklediklerini söyleyemem. Birçoğu her gün OWO'nun sahibi Fulya Eyilik'in kapısını aşındırıyor. Bazıları "Bizim yalıda Madonna onuruna davet verelim", bazıları "Bilmem ne kulüpte parti yapalım" derken bazıları da "Ne olur beni de tanıştır da yanyana bir fotoğraf çektireyim" diyor. Organizasyon telaşında olan Fulya Eyilik, bu isteklerden dolayı ne yapacağını şaşırmış durumda.

GELİRİ TSUNAMİZEDELER VE MEHMETÇİK VAKFI'NA
Ruhsal Gelişim Merkezi OWO'nun davetiyle İstanbul'a gelecek olan Yehuda Berg'in semineri 13 Mart'ta Hilton Convention Center'da gerçekleşecek. Berg'in herkese açık olacak ve özünde negatif duyguları kontrol altına almayı öğreteceği seminerin giriş biletleri ise 50 dolar olacak. Seminerden elde edilecek gelir ikiye bölünüp, tsunami faciasında ailelerini kaybeden kimsesiz çocuklara ve Mehmetçik Vakfı'na bağışlanacak. Berg'in geçen yıl Tel Aviv'de verdiği ve beraberinde yine Madonna, Demi Moore ve Donna Karan gibi müritlerini götürdüğü konferansın biletleri 1000 Euro'dan satılmış ve katılımcıların bazıları konferansı ayakta izlemek zorunda kalmıştı. Tel Aviv'e nazaran İstanbul'daki konferansın giriş ücreti resmen 'sudan ucuz'... Ayrıca bizim sosyetiklerin bu Madonna merakını görünce biletler bin dolar olsa bile eminim salon dolardı diye düşünüyorum.

DONNA KARAN DA 6 MART'TA GELİYOR
Yehuda Berg'in yazdığı, Türkiye'de de önceki gün piyasaya çıkan ve dünyada 20 milyonun üzerinde satan "Kabala'nın Gücü" adlı kitabın tanıtımı için Berg'in en ateşli müritlerinden olan, dünyaca ünlü modacı Donna Karan da 6 Mart'ta İstanbul'a gelecek. Yehuda Berg'in sadece Amerika'da 2 milyonun üzerinde satan "Kabala'nın Gücü" adlı son kitabının tanıtımını yapacak olan Donna Karan, aynı zamanda 2005 İlkbahar- Yaz kreasyonlarını tanıtacağı bir de defile düzenleyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA