Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Düğün enflasyonu yaşanacak!

Çırağan Sarayı, alışılagelmişin dışında bir "Düğün Festivali" düzenleyerek bir ilke imza attı. Evli çiftlerin de büyük ilgi gösterdiği "Düğün Festivali", nüfus artışına neden olacak gibi gözüküyor!!!

Yağan yoğun kar nedeniyle geçen haftayı komşuculuk ve kar topu oynayarak geçiren İstanbul'un elitleri, bu hafta kendilerini sokaklara attı. Karın ardından gelen yağmur çamur bile evcilik oynamaktan bitap düşen sosyetikleri durduramadı! İyi-kötü nereye davet edildiyseler, sosyalleşmek adına bütün davetlerde bittiler! Çırağan Sarayı'nda bu yıl ilki düzenlenen "Düğün Festivali" ise en çok rağbet gören davetler arasındaydı.

EVLİLİĞE ÖZENDİRDİ
Çırağan Sarayı'nda yapılan rüya gibi düğünlerde imzası olan tüm hizmet ortaklarının hünerlerini sergilediği festivalde, farklı ve temalı düğün törenleri de büyük beğeni topladı. Staras ve Mix Müzik'in özel ışık ve lazer gösterileri de görülmeye değerdi doğrusu. Önümüzdeki günlerde nikâh masasına oturmak isteyen gelin ve damat adaylarıyla birlikte evli çiftler de fuara büyük ilgi gösterdi. KM tanıtım İspanyol, Da-vet Organizasyon Hint, Şebnem Organizasyon Amerikan düğünleri, Happy Leyla da dinlerin kardeşliği adı altında Müslüman, Musevi ve Ermeni düğün törenlerini özel gösterilerle sundu. Ortam o kadar güzeldi ki, evli çiftlerin bile bu törenlerden biriyle evlilik tazelemek istediklerini duydum. Bekâr olanların da nasıl iç geçirdiklerini tahmin edebilirsiniz herhalde! Bu yüzden önümüzdeki yaz resmen bir düğün enflasyonunun ve aynı oranda da nüfus artışının yaşanacağını düşünüyorum!!! Vatana millete hayırlı olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA