Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aristokrat içkisi sosyeteye girdi!

Yüzyıllardır özellikle Avrupa'da yaşayan aristokrat kesimin tercih ettiği viski markası Drambuie, Margaux'daki görkemli partiyle İstanbul'un elitleri ile de müşerref oldu!

Geçen hafta İskoç viskilerinin Türkiye'deki şöhret ve başarısına sağladığı katkılardan dolayı, İskoçya'nın ünlü "Kadehin Muhafızları" kulübüne kabul edilen bT'nin sahibi Burak Türeci, hafta içinde yüzyıllardır Avrupa'da yaşayan aristokrat kesimin tercih ettiği viski markası Drambuie'yi, İstanbul'un elitlerine tanıttı. Formülünde halen gizli tutulan bir reçete olan ve bu reçete sadece ailenin kadınları tarafından muhafaza edilen Drambuie, sosyetenin en çok tercih ettiği adreslerden biri olan Margaux'daki özel bir partiyle tanıtıldı.

İÇKİNİN RUHUNA UYGUN GİYİNİLDİ
İstanbul'un elitlerinden yaklaşık 250 kişinin katıldığı partinin özelliği, herkesin Drambuie içkisinin ruhuna uygun giyinmiş olmasıydı. Türeci, parti öncesi konuklara ilham almaları için, içinde Drambuie'nin tarihçesi, reklam CD'si ve minyatür Drambuie'nin bulunduğu özel bir davetiye göndermiş. Davetiyeyi alanlar, içkinin tadına ve şişenin rengine bakarak Drambuie'yi kendilerine göre yorumlamış ve özel olarak içkinin tarzına göre giyinip gelmişlerdi. Geç saatlere kadar süren partide; Eda Taşpınar, Nurettin Hasman, Deniz-Haluk Berdan, Esra Gürsoy, Siren Ertan, Gökhan Çarmıklı gibi tanınmış isimler vardı. Bu arada "zevk veren içki" anlamına gelen Drambuie'nin, Lordlar Kamarası'nın mahzenlerinde kabul gören ilk içki olduğu bilgisini de araya sıkıştırayım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA