Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İftar iftar geziyorlar!

Ramazanın ruhuna uygun olarak her faaliyet iftarla birleşiyor. Son olarak Leyla Mardin, oğulları ile getirdiği dünyaca ünlü ayakkabı markalarının yeni modellerini, İstanbul'un elitlerinin katıldığı bir iftar daveti ile yaptı Ayşe Azizoğlu

Ramazanın gelmesiyle İstanbul gece hayatı resmen nakavt oldu! İstanbul'un elitlerinin üzerine de bir ramazan rehavetidir çöktü. Sadece hımbıl hımbıl dolaşıp, yiyip içip, sadece iftar davetlerinde sosyalleşiyorlar! Ramazanın ruhuna uygun olarak her faaliyeti iftarla birleştirme modası da devam ediyor. Oğulları Kerem ve Can ile birlikte kurduğu şirketleriyle birçok ünlü ayakkabı markasını Türk moda tutkunlarıyla buluşturan Leyla Mardin de yeni sezon cicilerini bir iftar daveti ile tanıttı.

ORUCUNU AÇAN AŞAĞI İNDİ!
Mardinler, 11 markanın ardından, şimdi de Oscar De La Renta, Bill Blass ve Tyler gibi dünyaca ünlü markaların mümessilliklerini de üstlenmişler. Leyla Hanım ve oğulları, önümüzdeki yaz raflarda yerini alacak yeni markalarının yaz kreasyonlarını 11-12-13 Ekim tarihlerinde Sepetçiler Kasrı'nda bir moda şov ile moda tutkunlarının beğenisine sundu. 12 Ekim tarihinde İstanbul'un elitlerinin neredeyse tam kadro katıldığı bir iftar daveti verdiler. Moda tutkunu sosyetikler, oruçlarını açar açmaz soluğu ayakkabıların teşhir edildiği alt salonda aldılar. Yüzlerce ayakkabıyı yakından gören, birini ayağından çıkarıp diğerini deneyen sosyetik isimler, resmen çocuklar gibi şendi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA