Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Gülman 5 ay sonra evine döndü

Azgın teke sendromuna tutulup, 15 yıllık yuvasını yıkma pahasına NTV spikeri Ece Özbek ile yasak aşk yaşayan Lemi Gülman'ın sendromun etkisinden kurtulup eşine döndüğünü duydum. Lemi Bey, Galatasaraylı Arif ile evliliğin eşiğinden dönen Ece Özbek'le aşk yaşamaya başlayınca 15 yıllık eşi Reyhan Hanım'ı terk etmiş ve boşanma davası açmıştı. Neyse, Reyhan Hanım boşanma davasına rağmen eşinden ümidi kesmemiş olacak ki boşanmak istememişti.

SABRETTİ KAZANDI
Beş ay sonra Lemi Bey, yanlış yolda olduğunu anlamış ve yasak aşkını bitirip evine dönmüş. Şimdiye kadar kavga bile ettiğini duymadığımız çiftin böylesi bir duruma gelmesi benim gibi herkesi şaşırtmıştı. Allah'tan Lemi Bey yanlışından çabuk vazgeçti ve 15 yıllık yuva kurtuldu. Bekleyen derviş muradına erermiş misali Reyhan Hanım sabretti ve kazanan taraf oldu. Beş aylık yaşananların sonunda kaybeden ise hiç şüphesiz Ece Özbek oldu. Çünkü yuva yıkmaya çalışmakla suçlanmış, yasak aşk yaşadığı için çok eleştirilmişti.

ESTETİK YAPTIRMIŞ

Bu arada geçenlerde bir davette karşılaştığım Reyhan Hanım'ın burnuna estetik yaptırdığı ve dudaklarını da doldurttuğu gözümden kaçmadı!!! Bu estetik operasyonun Lemi Bey'in evine dönmesinde etkisi oldu mu bilmiyorum ama Reyhan Hanım'ın 5-10 yaş gençleştiği kesin! Dilerim Gülman çiftinin evlilikleri eskisi gibi mutlu mesut sürer. Lemi Gülman da bir daha yasak aşka meyil etmez!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA