Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Çantalar kapışıldı!

Dünyaca ünlü çanta markası Coach; geçen yıl Jennifer Lopez, Will Smith, Charlize Theron, Leonardo Di Caprio ve Demi Moore gibi 70 ünlüyle gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projesinin bir benzerini Türkiye'de başlatmıştı. Türkiye'den 29, Hollywood'dan üç ünlüye tasarlattığı çantaları, Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı yararına 2 bin 500 YTL'ye internet üzerinden satışa çıkarmıştı. Aralarında Ajda Pekkan, Tarkan, Derin Mermerci, Dilek Hanif, Çağla Şıkel, Emine Özilhan, Gülse Birsel, Siren Ertan Çarmıklı'nın da tasarımlarının bulunduğu çantaların tamamı satılmış. Şimdiden derneğin kasasına 72 bin 500 YTL girmiş.

Onlarınki açık artırmada

Bizim yıldızların çantaları sabit fiyatla satılırken; Brooke Shields, Mandy More ve Reed Krakoff'un tasarladığı çantaların satışı ise 15 Mayıs'ta Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenecek gecede açık artırma ile yapılacak. Ayrıca bu gecede hangi çantayı kimin aldığı açıklanacak. Çantalar 16 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında İstinyePark'taki Coach mağazasında sergilenecek. Dünya yıldızlarının tasarladığı çantaları almak için bizim sosyetiklerin kıyasıya bir rekabete gireceklerinden şüphem yok. Bu rekabet lösemili çocuklara umut olacak. Bakalım bu üç çantaya kimler sahip olacak!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA