Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Antakya'ya gelin gidiyor!

Yıllar önce boşanan Adil- Monik Benardete'nin küçük kızları Rezzan, ablası Aylin'den önce davranıp 2007 yazında Ahmet Türkkan ile nişanlanmıştı. Ancak her ne olduysa ablasının geçen ocak ayındaki nikahından bir ay önce nişanı atıp, Türkan ile yollarını ayırmıştı. Öğrendim ki, Rezzan arayı hiç açmadan yeni bir beyaz atlı prens bulmuş! Rezzan'ın yeni gözdesi Antakyalı genç işadamı İbrahim Bitargil. Çiftin aşkı tam olarak ne zaman başladı bilmiyorum ama Rezzan, dokuz ay önce çıkardığı nişan yüzüğünü yarın ikinci kez parmağına takmaya hazırlanıyor, tabii İbrahim Bitargil'le!!!

YARIN NİŞAN VAR
AGİAD (Antakya Genç İşadamları Derneği) Başkan Yardımcısı olan 34 yaşındaki müstakbel damat İbrahim Bitargil ile Rezzan Benardete, yarın Antakya Arsus'ta aile arasında nişan yapacakmış. Ancak asıl nişan, önümüzdeki günlerde İstanbul'da olacakmış. Bu arada Bitargil, Antakya'daki tekstil ve boya fabrikasının başında olduğu için orada yaşıyor; yani anlayacağınız Rezzan Antakya'ya gelin gidecek. Umarım bir ömür boyu aynı yastığa baş koyarlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA