Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Doğum hediyesi ayağını yerden kesti!

TNT TV'nin genel müdürü Efe Önbilgin'in, kendisine babalık duygusunu tattıran Deniz Akkaya'yı yere göğe sığdıramadığını duyuyorum. Önbilgin, 11 Aralık'ta Amerika'da kızı Ayşe'yi dünyaya getiren ve geçen ay İstanbul'a dönen Akkaya'nın etrafında pervane oluyormuş. Evde sıkılan Akkaya'yı ve daha iki aylık olan kızı Ayşe'yi alıp Bebek, Beyoğlu gibi sosyal yaşamın renkli olduğu yerlere gezmeye götüren Önbilgin'in, Akkaya'ya bir de doğum hediyesi aldığını öğrendim.

ESKİDEN HEP CİP KULLANIRDI
Deniz Akkaya'nın doğum hediyesi, küçük ama pahalı olan bir otomobil... Kendine bir kız çocuk hediye eden Akkaya'ya, Önbilgin de dünyanın en lüks spor otomobillerinden Porsche 911 Turbo hediye etmiş. Yalnız Akkaya'nın doğum hediyesi, son model değil; 2007 model. Şimdiye kadar hep ciplerle gezen Akkaya, anne olduktan sonra spor otomobile merak sarmış anlaşılan. Hoş, otomobil kullanma konusunda pek parlak bir sicile sahip olmayan yeni anne Akkaya için, hem de bu kadar hızlı bir otomobil ne kadar doğru bir hediye tartışılır tabii. Umarım çiçeği burnunda anne Deniz, Porsche'sini kazasız belasız kullanır...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA