Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Koç Ailesi mutluluğu ve hüznü birlikte yaşadı

İş ve cemiyet dünyasının ünlüleri Vehbi Koç Vakfı'nın ödül töreninde bir araya geldi. Koç Ailesi'nin tam kadro katıldığı gecede, 14 yıl önce kaybettiğimiz Vehbi Koç da anıldı

Geçen hafta İstanbul'un elitlerini bir araya getiren en önemli etkinlik, 'Vehbi Koç Ödülü'nün verildiği İş Kuleleri'ndeki davetti. Vehbi Koç Vakfı'nın verdiği ödülün açıklanması ve aynı zamanda Vehbi Koç'u anmak için verilen davette, Koç Ailesi ile iş ve cemiyet hayatının ünlüleri bir araya geldi. Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel ve Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un ev sahipliğini yaptığı gecede, ödülü kazananı Semahat Arsel açıkladı.

DEDESİNİ VE VAKFI ANLATTI
Bu yıl sağlık alanında verilen ödülü beyin ve damar hastalıkları konusunda uluslararası başarılara imza atan Prof. Dr. Turgay Dalkara aldı. Dalkara, Vehbi Koç Vakfı'nın manevi ödülüyle birlikte 100 bin dolarlık maddi desteğin de sahibi oldu. Mustafa Koç, açılış konuşmasında dedesi Vehbi Koç'u, onun mirası olan Vehbi Koç Vakfı'nı anlattı. Koç Ailesi, ödül vermenin mutluluğunun yanı sıra 14. ölüm yıldönümünde Vehbi Koç'u andıkları için hüznü de yaşadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA