Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Haftaya kadınlar damgasını vurdu

KÜSAV ile Zen Diamond'ın, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle hazırladıkları sosyal sorumluk projesi bir davetle tanıtıldı. Konferans ve mücevher tanıtımının da yer aldığı davete elitler büyük ilgi gösterdi

Bu hafta Dünya Kadınlar Günü nedeniyle birçok etkinlik vardı. İstanbul'un elitlerini de işin içine katıp hazırlanan kadınlara yönelik sosyal sorumluluk projeleri de geçen haftadan start aldı. Onlardan biri de KÜSAV ile Zen Diamond'ın projesiydi. KÜSAV Başkanı Çiğdem Simavi ve ZEN Diamond Yönetim Kurulu Üyesi Şükran Güzeliş el ele vermiş ve 50 ev kadınını meslek sahibi yapmak için bir kurs açmış. Zen Diamond Pırlanta Akademisi'nde mesleki kurs alacak 50 kadın, mücevher konusunda profesyonel hayata hazır hale gelecekmiş.

'AMAZON KADINLAR' GÖRÜCÜYE ÇIKTI
KÜSAV ile Zen Diamond, bu projeyi tanıtmak için Rahmi Koç Müzesi'nde bir davet verdi. Davette, 'Amazon Kadınlar-Kadının Ebedi Gücü' adıyla bir de konferans düzenlendi. Televizyoncu-gazeteci Balçiçek Pamir'in moderatörlüğündeki konferansta; Demet Sabancı Çetindoğan, Deniz Ülke Arıboğan ve Ahmet Karacalar konuştu. Zen Diamond'ın yeni koleksiyonu 'Amazon Kadınlar' da bu davette görücüye çıktı. Hem sosyal sorumluluk projesi, hem konferans hem de mücevher söz konusu olunca elitlerin davete ilgisi büyüktü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA