Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sergi açıp Paris'e evlenmeye gittiler

Kendisini sanata adayan ve Toprak Sanat Galerisi ile hem İstanbullular hem de yazın Bodrum'daki tatilciler için önemli sergiler açan Ayfer Toprak, dur durak bilmiyor. Nişanlısı ve artık iş ortağı Cengiz Karavan ile 6 Mayıs'ta Paris'te nikah masasına oturacak olan Ayfer Hanım, evlilik arifesinde yeni bir sergi açtı. Evlilik hazırlıklarıyla ilgileneceğine sergi hazırlayan Toprak, City's Nişantaşı'ndaki galerisinde bir sergi açılış daveti verdi. Toprak Sanat Galerisi bu kez, iki farklı tarzın iki önemli temsilcisi olan Celal Günaydın ve Sibel Tetik'in ortak resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

SERGİ AÇILIŞINDA EVLİLİK TEBRİĞİ
Ayfer Toprak'ın organize ettiği açılış kokteyline katılan sanatsever ünlüler Celal Günaydın ve Sibel Tetik'in kendilerine has tarzlarda yaptıkları tabloları çok beğendi. Bu arada davetliler Ayfer Toprak ve Cengiz Karavan'ı yurtdışında evlenecekleri için orada bulmuşken tebrik etti.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA