Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Şamdan Plus Exclusive için çok özel parti

İçeriği ve tirajıyla cemiyet dergilerinin lideri olan Şamdan Plus, Şamdan Plus Exclusive adıyla çok özel bir dergi çıkardı. Şamdan Plus, cumartesi günü bayilerde yerini alan bu özel derginin şerefine özel bir parti düzenledi. El Beso'da 'Şamdan Plus Exclusive Night' by Chivas adıyla düzenlenen partiye, cemiyet hayatından 200 seçkin davetli katıldı. Davetliler, Chivas Regal viskilerini yudumlayıp ünlü DJ Suat Ateşdağlı'nın çaldığı şarkılarla eğlendi.

HERKES ORADAYDI
Bu tür davetlere rağbet etmeyen iş ve cemiyet hayatından birçok seçkin ismin ve ünlü çiftin Şamdan Plus için prensiplerinden vazgeçip davete katılmaları dikkat çekiciydi. Cemiyet hayatının genç nesil ünlülerinden orta yaş isimlerine ve en köklü elitlerine kadar geniş bir yelpazede katılımın olduğu 'Şamdan Plus Exclusive Night' by Chivas, son zamanların 'en iyi' partileri arasına adını yazdırdı. İşte eğlencenin tavan yaptığı partiden çok özel kareler...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA