Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sevgilisiyle annesini tanıştırıp onayı almış

Dokuz yıldır ciddi bir ilişkisi olmayan, olanları da annesi Nurten Öztürk'ten veto yediği için hemen bitiren Beyazıt Öztürk, sonunda gönlünün prensesini buldu! Ünlü şovmen Beyaz, özel hayatındaki sessizliğini sunucu Tanem Sivar ile bozdu. Geçen cuma günü yayınlanan Beyaz Şov'da ilişkisini kabul ederek yeni aşkı Tanem'e selam göndermeyi de ihmal etmeyen Beyaz'ın cumartesi günü sevgilisini dostlarıyla tanıştırmak için Zekeriyaköy'deki evinde bir davet verdiğini duydum.

GECE YARISINA KADAR SOHBET ETMİŞLER
Beyaz'ın 50'ye yakın dostunun katıldığı davette medyatik olarak Demet Akbağ ile Cem Davran varmış. Ancak Beyaz, çok önemli birini daha davet etmiş; o da annesi Nurten Öztürk. Annesine olan düşkünlüğüyle tanınan Beyaz, sevgilisi Tanem ile annesini tanıştırmak istemiş. Herhalde annesinin ne tepki vereceğini bilemediği için böyle kalabalık bir davette onları tanıştırmayı uygun bulmuş. Nurten Hanım da 21.30'da davete gelmiş. Orada olan bir arkadaşımın söylediğine göre Beyaz'ın annesi ile sevgilisi arasında gayet sıcak bir karşılaşma yaşanmış. 01.00'de biten davet boyunca Nurten Hanım ile Tanem neredeyse hep beraberlermiş. Oğlunun magazin camiasından uzak bir isimle evlenmesini isteyen Nurten Hanım, Tanem'i çok sevmiş. 41 yaşındaki ana kuzusu Beyaz, Tanem'i annesiyle tanıştırıp ve de sevdirdiğine göre, bence Beyaz çok yakında nikah masasına oturur!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA