Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Çelik imparatorunun damadından Boğaz'da parti

Dünya çelik imparatoru Hintli Lakshmi Mittal'in kızı Vanisha'ın eşi Amit Bhatia, F1 yarışlarını izlemek için dün gece İstanbul'a geldi. Kayınpederi dünyanın en zenginleri listesinde üst sıralarda yer alan Bhatia, dün akşam uçakla geldi ama iki gün öncesinden 50 metrelik teknesini İstanbul'a gönderdi. Çünkü Bhatia bu akşam teknesinde 150 kişilik özel bir davet veriyor. F1 pilotları, yabancı misafirleri ve birkaç da İstanbul sosyetesinden ismin katılacağı teknedeki davetten sonra Bhatia, misafirlerini Reina'ya götürecek. Reina'da Amit Bhatia ve misafirleri için özel bir bölüm ayrıldı ve orada sabaha kadar eğlence devam edecek.

Lakshmi Mittal'in kızı Vanisha ile fon yöneticisi Amit Bhatia, 2004 yılında Fransa'da Versailles Sarayı'nda evlenmişti. Mittal, Kylie Minoque'un konser verdiği kızının düğününe 60 milyon dolar harcamıştı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA