Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

JLo'ya niyet Cumhubaşkanı'na kısmet

Kuzey Kıbrıs'ın en büyük yatırımı olan Cratos Premium Otel, Jennifer Lopez'in Rum baskısına boyun eğip gelmekten vazgeçmesi üzerine mütevazı bir törenle açılışını gerçekleştirdi

Jennifer Lopez yüzünden günlerdir Türk ve dünya basınının gündeminden düşmeyen Kuzey Kıbrıs'taki Cratos Premium Otel sonunda açıldı! Rum baskısına boyun eğip imzaladığı sözleşmeye rağmen Cratos'un açılışına gelmeyen Jennifer Lopez yüzünden otel şimdilik mütevazı bir törenle kapılarını araladı. Kıbrıs Barış Harekatı'nın kuruluş yıldönümünde yapılan açılışı, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Başbakan İrsen Küçük, Türkiye'den Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Cemil birlikte yaptı. Derviş Eroğlu açılıştan sonra da burada Cumhurbaşkanlığı Resepsiyonu'nu verdi.

BÜYÜK AÇILIŞTAN VAZGEÇMEMİŞLER
Cratos Premium'un sahibi Boz Group Yönetim Kurulu Başkanı Utku Bozoğlu ve Başkan Vekili Murat Bozoğlu'nun örnek bir misafirperverlik sergilediği açılışa Kuzey Kıbrıs ve Türkiye'den hükümet yetkililerinin yanı sıra iş ve cemiyet hayatından da katılım oldu. Kuzey Kıbrıs'ın en büyük otel yatırımı olan ve her türlü lüksü barındıran Cratos, kulağıma gelenlere göre Jennifer Lopez ile planladıkları şaşaalı açılışı Eylül ayında yapacakmış. Hangi dünya starını getireceklerini ise sır gibi saklıyorlarmış!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA