Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Suada'da Tween rüzgarı esti!

İstanbul'un elitleri bu hafta da yine saman alevi gibi parlayan birkaç davette sosyalleşebildi. Bunlardan en öne çıkanı Tween'in Suada'daki defilesiydi...

İstanbul her yaz olduğu gibi yine hayalet şehir kıvamına büründü! Büyük bir çoğunluk rotayı Güney sahillerine çevirdiği için; yine davetlere, organizasyonlara kıran girdi. İstanbul'da resmen yaprak kımıldamıyor! İstanbul'da kalanlar eskiden bir gecede birkaç kapı aşındırırken, şimdilerde saman alevi gibi parlayan iki-üç davette sosyalleşmeye çalışıyor. Bu haftanın öne çıkan davetlerinden biri de, ülkemizin önde gelen giyim markalarından Tween'in Suada'daki defilesiydi.

KOLEKSİYON BEĞENİLDİ
Orka Group'un patronu Süleyman Orakçıoğlu'nun ekibi, 30'lu ve 40'lı yılların 'asi ve tutkulu' ruhundan yola çıkarak yine birbirinden güzel ciciler hazırlamış. Suada'nın kapalı bölümünde kurulan podyumda hazırlanan ringde mankenlerin ve sporcuların yaptığı gösteriler de geceye renk kattı. Dünya moda markaları ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilen defilede, herkesin uğruna savaşabileceği değerlerini ortaya çıkaran Tween, 'Uğruna Savaşmak' isimli konseptiyle moda tutkunlarına keyifli bir gece yaşattı. İstanbul'un elitleri, böylece birbirinden güzel kadın ve erkek koleksiyonlarını yakından inceleyip dostlarıyla da sohbet etme imkanı buldu.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA