Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Elitler yaz davetlerini Bodrum'a taşıdı

Bu yazın trendlerinden biri de Bodrum'da davet vermekti. Zeynep-Onur Peker çifti de bu trende kapılıp 19'uncu evlilik yıldönümlerini Torba'daki ünlü otel La Boutique Alkoçlar'da kutladı

Birkaç yıl önce başlayan Bodrum davetleri, bu yıl resmen zirve yaptı. Bu yaz kına gecesi ve düğün yemeklerine bile ev sahipliği yapan Bodrum, evlilik yıldönümü kutlamalarının da adresi olup çıktı. Bodrum'da hafta başında da yine bir evlilik yıldönümü kutlaması vardı. Cemiyet hayatının tanınmış simalarından olan Artı Film Prodüksiyon'un sahibi Onur Peker ile eşi Zeynep Hanım, 19'uncu evlilik yıldönümlerini La Boutique Alkoçlar'da kutladı.

SÜRPRİZ GECENİN ASIL SÜRPRİZİ CENK EREN'Dİ
Kutlamayı, Zeynep Peker ile kardeşi Sevin Sefada, Onur Bey'den habersiz organize etti. Zeynep Hanım, eşi ve oğlunu Bodrum merkezine alışverişe gönderdi ve sonra da otelin bahçesini kutlama için hazırlattı. Davetliler geldikten sonra otele dönen Onur Bey, büyük sürprizle karşılaştı. Peker çiftinin çok yakın dostlarının katıldığı kutlamanın asıl sürprizi ise Cenk Eren oldu. Yaz boyunca Bodrum'daki elitleri pavyonunda eğlendiren Cenk Eren, bu kez Peker çifti ve konuklarına muhteşem bir gece yaşattı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA