Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sotheby's'ten Türkler'e özel sergi

Ünlü İngiliz müzayede evi Sotheby's, 16 Kasım'da Cenevre ve 14 Aralık'ta Londra'da gerçekleştireceği müzayedede satışa sunacağı milyon dolarlık mücevherleri Türk sosyetesine göstermeye getirdi

Dünyaca ünlü İngiliz müzayede evi Sotheby's, geç de olsa Türk antika ve sanat koleksiyonerlerinin önemini anlamış ve İstanbul'da bir ofis açmıştı. Müzayedelerine Türkler'i de çekmek isteyen Sotheby's; satışa çıkacak eserleri Türkler'in ayağına kadar getirip sergilemeye başladı. İşte onlardan biri daha: Sotheby's, 16 Kasım'da Cenevre'de, 14 Aralık'ta da Londra'da yapılacak 'Magnificent and Nobel Jewels- Muhteşem ve Soylu Mücevherler' müzayedesinde satılacak eserleri, Akbank Private Banking'in desteğiyle İstanbul'a getirdi.

SOTHEBY'S MÜCEVHER UZMANINI DA GETİRDİ
Akbank Özel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fikret Önder ve Sotheby's İstanbul Ofisi Direktörü Oya Delahaye'nin ev sahipliğinde Four Seasons Hotel at the Bosphorus'ta gerçekleşen sergi için İstanbul'un elitlerinden 40 seçkin isim davet edildi. Sotheby's Üst Düzey Uluslararası Mücevher Uzmanı Danilela Mascetti, 200 bin ile 1 milyon dolar arasında fiyatlarla satışa çıkacak mücevherlerle ilgili davetlilere bilgi verdi. Bakalım bu 'saraylı ve soylu mücevher'lerden hangilerini hangi Türkler satın alacak!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA