Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Sosyete bayramda dünyaya dağılacak!

Dokuz günlük bayram tatillerine alışık olan İstanbul'un elitlerinin Allah yine gönüllerine göre verdi! Haftalar öncesinden nereye gideceklerini planlayan sosyetik isimler, çoktan valizlerini hazırladı bile. Tabii bu yıl da gelenek bozulmadı, neredeyse hemen hepsi tercihlerini yurt dışından yana kullandı. Bu kez favori tatil rotaları Londra ve Amerika... Paris, Dubai, Kenya, Çin, Hong Kong da tatilcilerimizi ağırlayacak ülkelerden. Birkaçı bu akşam itibariyle tatilin startını verirken, çoğu yarın havalimanına akın edecek. İşte dünyanın dört bir yanında keyif çatmaya hazırlanan sosyetik isimler ve gidecekleri yerler...

KIZ KIZA TATİL YAPACAK
Eda Taşpınar ile Bora Kozanoğlu bu bayramı ayrı geçirecek. Milli sörfçü Bora Kozanoğlu dünya şampiyonası için Brezilya'ya gittiği için, Eda Taşpınar da en yakın üç kız arkadaşı ile dört günlüğüne Floransa'ya gidecek.

ÖNCE LONDRA SONRA PARİS
Cem Uzan'la yeni bir aşka yelken açan Derin Mermerci, önce iki günlüğüne Londra'ya gidip ardından sevgilisinin yanına Paris'e geçecek.

ONLARDA LONDRA'YI SEÇTİ
Özcan-Aylin Tahincioğlu da, bayramda rotayı Londra'ya çevirenlerden.

AİLECE GİDİYORLAR
Osman-Zeynep Çarmıklı çifti, bayramı kızları, damadı ve torunu ile Londra'da geçirecek.

KENYA'YI ÇOK SEVMİŞLER
Kemal-Feryal Gülman çifti, bu bayramı daha önce de gittikleri Kenya'da geçirmeye karar vermiş.

ANLAMLI TATİL
Dört yıllık evliliklerini yürütemeyip boşanan, ardından tekrar aynı evde yaşamaya başlayan Erdinç Acar ile Hande Demir, oğulları Aslan ile önce New York, ardından da evlendikleri şehir olan Las Vegas'ta tatil yapacak.

İŞ İLE TATİLİ BİRLEŞTİRDİLER
İş için bayramdan önce Londra'ya giden Haluk-Deniz Berdan çifti, bayramı da Londra'da geçirmeye karar vermiş.

UZUN TATİLE UZAK ÜLKE
Abdi İbrahim İlaç'ın üçüncü kuşak temsilcisi Nezih Barut, eşi Berrak Hanım ile Çin'e gidiyor.

TERCİHİ YAVRU VATAN
Ay başında Harvey Nichols'taki işinden istifa eden Selin İmer, Kıbrıs'ta karar kılmış.





Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA