Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bayraklar Leyla akçağlılar için kalkacak

İstanbul'un elitleri, iki yıl önce vefat eden Tekfen Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Akçağlılar'ın özel koleksiyonunun müzayedesi için bugün Conrad Otel'de bayrak yarışına girecek

Tekfen Holding'in kurucularından Necati Akçağlılar'ın kızı Leyla Akçağlılar, 13 Ekim 2008'de anoreksiya (Yeme bozukluğu) hastalığı yüzünden aramızdan ayrılmış ve bütün sosyeteyi yasa boğmuştu. Ailesi, adını yaşatmak ve büyük önem verdiği kız çocuklarının eğitimine destek olmak için Leyla Akçağlılar'ın koleksiyonunu ve bazı değerli eşyalarını bugün açık artırmayla satacak. Portakal Sanat ve Kültür Evi'nin organizasyonuyla Conrad Otel'de yapılacak "Leyla Akçağlılar Koleksiyonu ve Özel Koleksiyon Müzayedesi" ne elitlerin akın edeceğinden şüphem yok.

MÜZAYEDE SERGİSİNE İLGİ ÇOK BÜYÜKTÜ
Müzayededen elde edilecek gelir, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne bağışlanacağı ve bu gelirle Leyla Akçağlılar'ın adına bir kız yurdu yapılacağı için başta Akçağlılar Ailesi'nin dostları olmak üzere elitler, "çorbada bizim de tuzumuz olsun" diyecektir. Zaten, hafta içinde yapılan müzayedenin sergi daveti de bunu gösterdi. Leyla Akçağlılar'ın kız kardeşi Tekfen Holding ve Tekfen Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Defne Akçağlılar'ın evsahipliği yaptığı sergi açılışına ilgi çok büyüktü. İş ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim, Leyla Akçağlılar'ın koleksiyonundaki eserleri görmek için oradaydı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA