Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

140 milyonluk duldan kötü haber!

Şimdilerde sosyete kulislerinde kulaktan kulağa tatsız bir haber dolaşıyor! Konuşulanlara göre, Sheri Shahnavaz'dan 2005 yılında boşanmasının ardından 140 milyon lira nafaka aldığı iddia edilen Ceyla Gölcüklü, maalesef çağımızın illet hastalığı kansere yakalanmış! Bir süre önce Etiler Alkent'in içinde 'Tatlı Rüyalar' adında bir pastane açan ve uzun süredir ortalarda gözükmeyen Gölcüklü'nün pankreas kanseri olduğu söyleniyor.

TELEFONUNU AÇMIYOR!
Bu tatsız haberi alır almaz, ilk ağızdan öğrenmek için Ceyla Hanım'ı aradım; ancak onlarca kez çaldırmama ve SMS atmama rağmen Gölcüklü'den hiçbir geri dönüş olmadı. İşin daha da garibi, en yakın arkadaşlarının dahi Ceyla Hanım'a ulaşamaması! Ceyla Hanım, ne cebini, ne de ev telefonunu açıyormuş. Kızından ulaşmaya çalışanlar da bir sonuç elde edememiş. Ceyla Hanım'ın tüm dostları merak içinde; kim bilir belki de bu haberimi okur da ortaya çıkıp dostlarını meraktan kurtarır. Umarım hastalığı da çok ciddi boyutta değildir...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA