Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yeni yılın ilk sergisi

Toprak Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşan yılın ilk resim sergisinin açılışında, mücevher tanıtımı da yapıldı. İstanbul'un birçok eliti açılışa büyük ilgi gösterdi

Sanata hizmeti İstanbul'la kısıtlamayıp yazın Bodrum ve Antalya'daki tatilcilerin ayağına kadar götüren Toprak Sanat Galerisi, 2011 yılının ilk sergisine de imza attı. Galerinin sahibi Ayfer Toprak-Cengiz Karavan çifti, serginin açılışı için Çarşamba günü bir davet verdi. Serginin sponsoru olan Diamond Line'ın yöneticilerinin de ev sahipliği yaptığı davete İstanbul'un elitlerinden birçok ünlü isim katıldı.

ÖNCE GÖZLERİ DOYDU SONRA SOSYALLEŞTİLER
City's Nişantaşı'ndaki Toprak Sanat Galerisi'ndeki davette elitler, çağdaş Türk resminin iki önemli temsilcisi olan Seyit Bozdoğan ve Doç. Dr. Gülveli Kaya'nın eserlerini inceledi. Bu arada Diamond Line'ın 'Diamond of İstanbul 2' koleksiyonuna ait 'Ab-ı Revan' adlı mücevher de davetlilerin beğenisine sunuldu. Önce sanat sonra da mücevherle gözlerini doyuran elitler, ardından da içkilerini yudumlayıp sosyalleştiler.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA