Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Deniz'de yine fırtına var!

Herkes Efe Önbilgin'in, kızının annesi Deniz Akkaya ile evlenmesini beklerken; o feyk atıp Duygu Ekşi ile nikah masasına oturmuştu! 3 Kasım'daki bu nikahla şok olan Akkaya, Önbilgin'e imalı da olsa 'Mutluluklar' dilemiş, misillemede de gecikmemişti! 15 gün sonra da; manken Özge Ulusoy'un bir günlük eşi, yapımcı Ferruh Taşdemir'i koluna takıp, herkesi dumura uğratan aşklarını ilan etmişti! Taşdemir, ilişkilerinin 10'uncu gününde evlilik teklifinde bulunmuş, Akkaya da kızı Ayşe'nin birinci doğum gününde misafirlerini onunla el ele karşılamıştı.

YILBAŞINDAN BERİ ARALARI KÖTÜYDÜ
Her şeyi bu kadar hızlı yaşayan Deniz Akkaya ile Ferruh Taşdemir'in aynı hızla ayrıldıklarını duydum! Yılbaşı arifesinden beri aralarının nane molla olduğunu duyuyordum, sonunda köprüleri atmışlar! Anlayacağınız yıldırım hızıyla başlayan ilişki, iki ayda hakkın rahmetine kavuşmuş! Aralarındaki sorun neydi, ilişkiye son noktayı kim koymuş bilmiyorum ama Özge Ulusoy ile yaşadıklarını düşünürsek Ferruh Taşdemir'in bu ilişkiyi bu kadar sessiz sedasız bitireceğini sanmıyorum. Bakalım neler yaşanacak; bekleyip göreceğiz!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA