Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Kendi kendine gelin olmuş!

Görünen o ki; ünlü popçu Demet Akalın kendi kendine gelin olmuş ama güveyin haberi bile yok! Akalın, daha önce iki kez flört edip ayrıldığı Emir Tamer'e Twitter'dan buram buram aşk kokan sözcükler yazıp Facebook'taki sayfasını da 'ilişkide' olarak değiştirince, aşklarının depreşip tekrar flört etmeye başladıklarını sanmıştım! Akalın'ın, Tamer'in 13 Ocak'taki doğum gününde "Bir Demet ömrüm senin olsun. Sadece bugün doğan birisi için...", "Dünyanın en güzel kadını dedin, seni çok seviyoruuuuuum Allah'ın Emri... Gölgeni üstümden eksik etme" gibi tweet'lerinden başka nasıl bir anlam çıkardı acaba?

EMİR TAMER "İMKANSIZ" DİYOR
Ancak önceki gün Emir Tamer'le konuşunca, durum bambaşka bir hal aldı! Twitter'da olmadığını söyleyen Tamer'in, Akalın'ın bu yazdıklarından haberi bile yokmuş! "Demet 13 Ocak'ta arayıp doğum günümü kutladı. Ortada aşk falan yok; bir daha da olması imkansız" dedi. Akalın'ın yazdıklarından, gönlünde yatan aslanın Emir Tamer olduğu su götürmez bir gerçek de, eğer yalan söylemiyorsa -ki yalan söylediğine inanmıyorum- Tamer'in hiç gönlü yok!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA