Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Doğum günü minibüsü!

Hemcinslerini orta yerinden çatlatan Çiğdem Kayalı, geçen hafta ilginç bir partiyle 51'inci doğum gününü kutlamış. Doğum günü partisini kendi organize eden Çiğdem Hanım'ın, 15 yakın dostuna yolladığı davet sms'i elime geçti. Kayalı, nereye gideceklerini söylemeden, 15 arkadaşını saat 20.45'te Akmerkez'in Ulus kapısına çağırmış. SMS'inde o gece için pullu, payetli giyinmelerini isteyen Kayalı, kocası veya sevgilisi olanlara da "Sabah 05.00'ten önce eve dönmeyeceğinizi söyleyin" demiş.

PARTİ SCOTCH'DA DEVAM ETMİŞ
Kayalı, kiraladığı Mercedes Sprinter marka bir minibüse doldurduğu dostlarını, Anadolu yakasında TavernA'ya götürmüş. Gece 02.00'ye kadar Çağrı Köktekin'le coşan grup, ardından tekrar minibüse doluşup rotayı bu kez Nişantaşı'ndaki Scotch'a çevirmiş. Scotch'ta da kurtlarını iyice döken Kayalı ve arkadaşları mekandan ayrıldıklarında saat 05.30'u gösteriyormuş..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA