Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Eskiye sünger çekip 9 yıl sonra barıştılar

Melih Sipahioğlu, Fruko'yu 2002 yılında 100 milyon dolara Pepsi Cola'ya satınca ailesi parçalanmıştı! Melih-Güngör Sipahioğlu çiftinin, öz kızları Nilgün Sipahioğlu, Selda Sipahioğlu ve Sema Kızıl ile arası açılmıştı. Sipahioğlu çifti, kendilerine ağır ithamlarda bulunan kızlarına 2003 yılında 1 milyon liralık tazminat davası açmış, geçen yıl sonuçlanan davada kızlarından 10'ar bin lira tazminat kazanmışlardı. Tüm bu yaşananların ardından imkansız denen oldu; Sipahoğlu çifti ile kızları, eskiye sünger çekip barıştı!

İMKANSIZI BAŞARDILAR!
Annelerini iffetsizlik, babalarını hırsızlıkla suçlayan kızlardan barış çubuğunu tüttüren ilk kişi Sema Kızıl olmuş. Dizinden ameliyat olmak için Kurban Bayramı'nda Miami'ye giden Güngör Hanım, eşi Melih Bey ile bir alışveriş merkezinde dolaşırken, Sema Hanım ile karşılaşmış; sarılıp öpüşmüşler. Selda Sipahioğlu ise, yılbaşından iki gün önce anne-babasıyla barışmış. Annesinin akciğer embolisi nedeniyle Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldığını öğrenen Nilgün Sipahioğlu da, 6 Ocak'ta hastaneye koşmuş ve küslük bitmiş. Umarım böylesi tatsız olaylar hiçbir ailenin başına gelmez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA