Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İzdivaç yine bir başka bahara kaldı!

Beslenme uzmanı Ender Saraç ile; iki yıldır flört ettiği, oğlunun annesi Benan Kurtuluş'un vuslata ermesi, yine bir başka bahara kaldı! 2004 yılından bu yana ayrı yaşadığı eşi Sevgi Saraç'tan boşanmaya çalışan Ender Bey, ilk davasının reddinden sonra geçen üç yıllık fiili ayrılık süresinin dolmasıyla yeni bir dava açmıştı. Önceki gün ilk duruşma gerçekleşti. Ender Bey, avukatı Şeyda Karayazgan ile duruşmaya katılırken, Sevgi Hanım sadece avukatını yollamakla yetindi. Ancak Sevgi Hanım, 4 milyon dolarlık nafakada direttiğinden, delillerin toplanması için duruşma 4 Mayıs'a ertelendi.

PASİF DİRENİŞ YAPIYOR!
Üç yıllık yasal sürenin dolması nedeniyle, bu kez Ender- Sevgi Saraç çiftinin boşanacağına kesin gözüyle bakılıyor. Hukuk usul işlemleri tamamlandıktan sonra, büyük bir ihtimalle önümüzdeki duruşmada boşanacaklar. Ancak pasif direniş yapan Sevgi Hanım görünen o ki, süreyi uzatmak için elinden geleni yapıyor! Sevgi Hanım, boşandıktan sonra hemen nikah masasına oturmak isteyen Ender Bey ile Benan Hanım'ın izdivacını bakalım daha ne kadar öteleyebilecek!!!


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA