Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Eşinin peşinden Hawaii'ye gitmiş!

Acun Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı, eşinin kendisini aldattığı iddiasıyla 7 yıllık evliliğini bitirmek için Kasım ayında mahkemeye başvurmuş; herkes şoke olmuştu! Çiftin, ilk duruşması geçtiğimiz cuma görülen boşanma davası, 6 Mayıs'a ertelenirken, barışabileceklerine dair iddialar da ortada kol gezmeye başladı! Duyduğuma göre; Acun Ilıcalı eşiyle barışma turları yapıyormuş!

ACABA ŞEYMA'NIN TEPKİSİ NE OLACAK?
Çifte yakın bir kaynaktan öğrendiğime göre, Zeynep Hanım sömestirde çocuklarını Havai'ye tatile götürmüş. Acun Ilıcalı da eşi ve çocuklarının peşinden Hawaii'ye gitmiş. Acun Ilıcalı'nın bu hareketi, eşiyle barışmak için kararlı olduğunun göstergesi olarak yorumlanıyor! Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' programında jüri üyesi olan Hülya Avşar ve Ali Taran da Zeynep Ilıcalı'dan yana tavır almıştı. Acun baskılardan mı bunaldı, yoksa yaptıklarından pişman mı oldu bilmiyorum ama galiba bir yuva daha kurtulacak... Umarım iki çocuklarının yüzü suyu hürmetine barışıp yuvalarını kurtarmayı başarırlar... Tabii bu arada Acun Ilıcalı'nın sevgilisi olduğu iddia edilen Şeyma Subaşı cephesinden nasıl bir tepki gelecek, o da ayrı bir konu!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA