Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Önce sanat sonra siyaset konuşuldu

Ressam, yazar, fotoğraf sanatçısı ve gazeteci kimliğiyle Anadolu'yu karış karış gezen, halkın yaşamını, hayatın zorluklarını hem objektifi hem de tablolarıyla ölümsüzleştiren Fikret Otyam, yeni eserlerini City's'deki Toprak Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşturdu. Sergide ünlü sanatçının tablolarının yanı sıra; dokuma ve fotoğraf ustası olan iç mimar eşi Filiz Otyam'ın da dokuma ve keçe işleri görücüye çıktı. Toprak Sanat Galerisi'nin sahipleri Ayfer Toprak-Cengiz Karavan çifti, Otyam çiftinin sergisinin açılışı için bir davet verdi.

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDUĞUNU AÇIKLADI
Sanat tutkunu elitlerle sanat dünyasının ünlü isimleri, davette bir araya geldi. Davetliler, Fikret ve Filiz Otyam çiftinin eserlerini incelerken sohbet konusu ise siyasete kaydı. Çünkü galerinin sahiplerinden Cengiz Karavan, davetlilere AK Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde İstanbul 2. bölgeden aday olduğunu söyleyen Karavan'a başarılar dileyen davetliler, sanat ve siyaset dolu bir gece geçirdi. Bir galeri ile sanata bu kadar destek olan Karavan, milletvekili olursa sanat adına kim bilir daha neler yapar!!!


YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA