Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Aşklarını yazın ST. Tropez'ye taşıyacaklar

5 Ekim'de tanışan ve iki gün sonra flört etmeye başlayan Cem Uzan ile Derin Mermerci aşkı doludizgin devam ediyor. Derin Hanım, Cem Uzan ile aşka yelken açtığından beri Paris'i kapı komşusu yapmıştı.
Son iki aydır da Uzan'ın dizinin dibinden hiç ayrılmamıştı.
Geçen hafta işlerini halletmek için İstanbul'a gelen Derin Hanım'ın, Paris'te Uzan ile birlikte yaşayacağını yazmıştım; tabii ki İstanbul'daki düzenini bozmadan... İşte birlikte yaşacaklarına dair bir kanıt daha!
Uzan ile Mermerci, yaz mevsimini geçirmek için dünya jet-set'inin gözde tatil mekanı St. Tropez'den iki aylığına ev kiralamış.
Cem Uzan, yaklaşık 1.5 yıl önce Türkiye'den kaçıp, Fransa'dan siyasi sığınma talebinde bulunmuştu.
Bu yüzden Fransa sınırları içinde tatil yapıyor. Hatırlarsanız, Şubat ayında da sevgilisi Derin Mermerci ile Courchevel'e kayağa gitmişti.

İKİ AY KALACAKLAR
Aşıklar, yaz mevsimini de Uzan'ın Paris'teki La Reserve Paris adlı kiralık rezidansında geçirmek yerine, St. Tropez'de geçirmeyi tercih etmiş. İki aylığına, St. Tropez'ye yakın bir koyda müstakil bir villa kiralayan Uzan ile Mermerci, Temmuz ve Ağustos aylarını St. Tropez'de geçirecekmiş!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA