Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Tacize dikkat çekip sosyalleştiler

TOG, kadına karşı şiddet ve tacize dikkat çekmek için İstanbul'un elitleriyle 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin oyuncularını bir araya getirdi. Davette yapılan çekilişte, Ferhunde Verdi dizide oynama şansı kazandı

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), perşembe günü ilginç bir etkinlik gerçekleştirdi.
Kadına karşı şiddet ve taciz konusuna dikkat çekmek için gerçekleşen etkinlikte; taciz konusunun işlendiği 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinin oyuncuları ile İstanbul'un elitleri bir araya geldi. Davetiyelerin 250 liradan satıldığı Adile Sultan Sarayı'ndaki etkinliğe, hayırsever elitler resmen akın etti. Gündüz saatinde gerçekleşen etkinliğe çoluk çocuk gelen elitler, vakfa yardım edip sosyalleşerek güzel bir gün geçirdi.

BİRKAÇ DAKİKADA 30 BİN TL TOPLADILAR
400 kadın davetlinin katıldığı etkinlikte, çekilişle beş kişi dizide oynama şansı kazandı.
Bu şanslılardan biri Ferhunde Verdi'ydi. Ferhunde Hanım, bu sürprize çok sevindi. Beş kişiye de dizi setini ziyaret etme şansı verilen çekilişte, üç kişiye ise Ece Şirin'in markası Bee Goddess'ten mücevher hediye edildi. Etkinlikte; TOG'ciler, 'Kadınlara İnsan Hakları Eğitimi' ve 'Eksik Etek' adlı iki yeni projesine destek isteyince herkes seferber oldu. Etkinliğe gelemeyen Ümit Boyner, telefonla 10 bin lira, Edvina Özyeğin de bin lira bağışladı. Ender Mermerci de bin lira verdi ve birkaç dakika içinde, gerekli olan 30 bin lira toplandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA