Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Antakyalı damat baba evine dönmüş!

'Antakyalı erkek' modasını başlatan ve ardından sanat dünyası da dahil olmak üzere pek çok takipçisi olan Rezzan Benardete Bitargil, maalesef ilk havlu atan kişi oldu! Aralık 2009'da büyük bir aşkla Paris'te evlenen Rezzan Benardete ile İbrahim Bitargil'in evliliklerinin bir süredir sallantıda olduğunu duyuyordum.
Ancak bir umut, evliliklerini kurtarmalarını temenni etmiştim; ama maalesef başaramamışlar! Yıldırım aşkıyla evlenen çiftin ayrılıkları da aynı hızda oldu! Evlendikten sonra İstanbul'a yerleşen Antakyalı işadamı İbrahim Bitargil, pılısını pırtısını toplayıp, baba evine geri dönmüş!!!

İSTANBUL'DA İSTEDİĞİ GİBİ BİR DÜZEN KURAMAMIŞ!
Birkaç güne kadar anlaşmalı boşanmak için mahkemeye başvurmaya hazırlanan çiftten Rezzan Benardete Bitargil de, Bebek sırtlarındaki evlerinden taşınmak için kendisine bekar evi aramaya başlamış.
Evlenmeden önce Antakya'da yaşayan ve AGİAD (Antakya Genç İşadamları Derneği) Başkan Yardımcısı olan İbrahim Bitargil, ailesinin Antakya'daki tekstil ve boya fabrikalarının başındaydı. Sosyetede konuşulanlara göre, İbrahim Bey'in İstanbul'da bir düzen kuramaması bu evliliğin bitmesindeki en büyük etkenmiş! Yazık oldu; Allah ikisinin de yolunu açık etsin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA