Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bodrum'da nikah Yunan adasında kutlama

Türk sinemasının unutulmaz aktörü Kemal Sunal'ın oğlu Ali Sunal, evlendi- evleniyor derken, bir türlü üç yıldır flört ettiği sevgilisi Gökçe Bahadır ile vuslata erememişti! Duydum ki, Aralık ayında annesi Gül Sunal, Halil Ergün ve Güven Hokka ile sevgilisi Gökçe Bahadır'ı ailesinden istemeye giden Ali Sunal, sonunda muradına eriyormuş! Herkesin birbirine çok yakıştırdığı Ali Sunal ile Gökçe Bahadır, nikah tarihi olarak 22 Temmuz'da karar kılmış. Âşıklar, çok farklı ve çok özel bir düğün programı yapmış.
22 Temmuz'da Bodrum Marina'da 90 yakın dostlarının şahitliğinde, öğle saatlerinde nikah kıyıp, hemen ardından da dostlarını bir gemiye bindirip, Yunanistan'ın Leros adasına dümen kıracaklarmış.

İKİ GÜN İKİ GECE KUTLAMA
Daha yeni yeni keşfedilen Yunan adalarından biri olan Leros, Bodrum'a yaklaşık iki saat mesafedeymiş. Ünlü çift, 90 kişilik dost grubu ile birlikte adanın en iyi otellerinden birine yerleşecekmiş. Dostlarıyla iki gece kalacakları adada farklı farklı programlar da hazırlamışlar.
Günlerce konuşulacak iki gün iki gece sürecek bir düğünle vuslata erecek olan Ali Sunal ile Gökçe Bahadır, umarım bir ömür aynı yastığa baş koyar...


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA