Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Dostları uğruna Paris-İstanbul arası mekik dokuyor!

Derin Mermerci, 7 Ekim'den bu yana flört ettiği sevgilisi Cem Uzan'ın yanından bir an olsun ayrı kalmak istemediği için Paris'e, sevgilisinin yanına yerleşmişti. Ancak Mermerci'nin her ne kadar gözü sevgilisinden başkasını görmese de, dostlarını da asla ihmal etmiyor. Mayıs ortasında, dostları Canan Yılmaz ile Osman Sümer'in düğünü için birkaç günlüğüne İstanbul'a gelen Mermerci'nin yolu, geçen hafta yine İstanbul'a düşmüştü. Öğrendim ki, bu sefer gelişinin nedeni, yeni yaşına basacak olan iki mimar dostuna doğum günü kutlaması organize etmekmiş.

EVİNİN MİMARI İÇİN SUNSET'İ KAPATMIŞ
Derin Mermerci önce, 2007 yılında 6 milyon dolara satın aldığı Taksim'deki bekar evini yeniden dekore ettirdiği ünlü mimar Murat Atabarut için Sunset'te bir davet vermiş. Ardından da yine yakın dostu olan bir başka mimar Hakan Ezer için bir doğum günü kutlaması daha organize etmiş. Hakan Bey'in doğum günü kutlamasının mekanı ise Fransız Sokağı'nda bir restoranmış. Gecenin geç saatlerine kadar süren kutlama süper geçmiş. Arkadaşlarının gönlünü alan Derin Mermerci, iç huzuruyla salı akşamı sevgilisinin yanına Paris'e dönmüş. Ne diyelim; böylesi dostlar herkesin başına!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA