Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

'Barbie'ye plaj kapattı

Galatasaray taraftarı bomba transferler beklerken; "Sabırlı olun" diyerek zaman isteyen Galatasaray Spor Kulübü'nün çiçeği burnunda başkanı Ünal Aysal'ın yarın rotayı 'komşu'ya çevireceğini duydum. Bu arada yanlış anlaşılmasın, Aysal'ın 'komşu'ya gitme nedeni transfer görüşmesi falan değil; sevgilisi!!!

TÜRK DAVETLİ YOK
Ocak 2008'de 32 yıllık eşi Ahu Aysal'dan boşanan 70 yaşındaki Ünal Aysal, altı yıldır flört ettiği 45 yaşındaki Yunan sevgilisi Fani Hanım şerefine, Yunanistan'ın dünyaca ünlü adası Mikonos'ta yarın bir parti verecekmiş. Sevgilisi Fani Hanım'a Barbie diye hitap eden, üç yıl önce suya indirdiği 25 milyon Euro'luk teknesine de 'Barbie' adını veren Aysal; sevgilisi için kesenin ağzını açmış. Ünal Bey, sevgilisi şerefine vereceği parti için Mikonos'ta dünya jet-set'inin buluşma yeri olan Namos Beach'i kapatmış. Duyduğuma göre yaklaşık 100 kişinin davet edildiği partiye sadece Fani Hanım'ın Yunan dostları katılacakmış; Türkiye'den ise hiç kimse davetli değilmiş. Bu arada çiftin bir süre önce evlendiklerine dair dedikodular çıkmış ancak Aysal bunu yalanlamıştı! Bu parti neyin şerefine merak ettim doğrusu!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA