Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

12 milyon $ Bağışladığı profesörden müjde geldi!

Ünlü işadamı Mehmet Kutman; Amerika'daki Yale Üniversitesi Nöroloji Profesörü Murat Günel'in araştırmasına, Mart ayında 12 milyon dolarlık bağışta bulunmuştu. Kutman, o dönem SABAH'a yaptığı açıklamada; beyin tümörü ile mücadele eden bir arkadaşından etkilenerek bu bağışı yaptığını açıklamıştı.
Kutman'ın o dönemde adını ifşa etmediği arkadaşı; Global Yatırım Holding'in yüzde 15 hissesini elinde bulunduran Avrasya Yatırım Holding'in yüzde 50'sine sahip olan Kanadalı Gregory Kiez'di.

GEÇEN HAFTA ABD'YE TEDAVİYE GİTTİLER
Mehmet Kutman ile Grogory Kiez ikilisinin, tıp alanında dünyanın en seçkin araştırmalarına imza atan ABD'deki Yale Üniversitesi Nöroloji Profesörü Murat Günel'den geçen hafta güzel bir haber aldığını öğrendim...
Müjdeli haberi alan Kutman; hemen, dostu Gregory Kiez'i yanına alıp Amerika'nın yolunu tutmuş.
Detaylarına ulaşamadım ama sanırım Kutman'dan 12 milyon dolar desteği alan Murat Günel araştırmalarına hız verip beyin tümörünün tedavisiyle ilgili yeni bir yöntem geliştirdi ve bunu Kiez'de deneyecek ya da Kiez'in rahatsızlığıyla ilgili başka güzel bir gelişme var!!!
Umarım Murat Günel bu konuda bir devrim yaratır ve Kiez gibi bu dertten muzdarip milyonlara derman olur...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA