Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yuvaları çatırdıyor!

Mayıs ayındaki 75'inci doğum gününde; konuklarına üzerinde kendi resminin olduğu özel beşibiryerde altın dağıtan Şehmuz Tatlıcı gibi, oğlu Taha Tatlıcı'nın da evliliğinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşuluyor... Evliliklerinden Ömer ve Mehmet adında iki oğulları bulunan Taha-Selin Tatlıcı çiftinin şimdiye kadar kavgagürültüsünü duymadığım için konuşulanlara başta pek itibar etmemiştim ancak aileye yakın kaynaklar, durumun oldukça ciddi olduğunu söylüyor!
Konuşulanlara göre; Taha Tatlıcı, 15 gün önce ailesiyle yaşadığı evi terk edip Bodrum'daki evlerine yerleşmiş. Selin Hanım da çocuklarıyla İstanbul'daki evlerinde kalıyormuş.

DURUM ÇOK CİDDİYMİŞ!
15 gün önce evlerini ayıran Tatlıcı çifti, babaları Şehmuz Bey'in Mayıs ayındaki 75'inci doğum günü kutlamasında çocukları ile mutlu bir aile tablosu çizmişti.
Taha Bey'in evi terk etmesine ve ciddi ciddi boşanmayı düşünmesine neden olan olayı öğrenemedim!
Ama umarım çocukları Ömer ile Mehmet'in yüzü suyu hürmetine, evliliklerini kurtarabilmek için ellerinden geleni yaparlar..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA