Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

İstanbul'un elitleri Bodrum'u istila etti

Sıcakların iyice bastırmasıyla İstanbul'un elitleri, pılıyı pırtıyı toplayıp Güney'e göç etti. İstanbul hayalet şehir kıvamına bürünürken; İstanbul'un elitlerinin favori tercihi ise yine Bodrum oldu... Geçen hafta sonu Bodrum, bu sezonun en kalabalık günlerini yaşadı. İşadamından sanatçısına, cemiyetin güzel kadınlarından köşe yazarlarına kadar kimi arasanız Bodrum beach'lerinde arz-ı endam eyliyordu. İşte Bodrum'dan çok özel kareler...

BREZİLYALI SEVGİLİ BİZİMKİLERİ ÇATLATTI!
Önümüzdeki Mart'ta evlilik planları yapan Hakan Kosif ile Brezilyalı sevgilisi Eveline Rochas'ın Bodrum tatilleri devam ediyor. Ağustos ayında askere gitmeyi planlayan Hakan, vatani görevine başlamadan önce, sevgilisi ile tatilin keyfini çıkarıyor. Sosyeteye gelin gelecek üçüncü Brezilyalı olma unvanını elde etmeye hazırlanan Eveline de; fiziği ve güzelliği ile Bodrum beach'lerinde kelimenin tam anlamıyla hemcinslerini orta yerinden çatlatmaya devam ediyor!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA