Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

At tutkusu tatili yarım bıraktırdı!

Binicilik tutkunu elitler, Atatürk Kupası koşusu için tatillerini yarım bırakıp İstanbul'a geldi. Yarışanlar ve izleyenler arasında birçok ünlü ismin bulunduğu koşu çok renkli geçti

İstanbul'un elitlerinin en büyük hobilerinden biri de biniciliktir. At binmek için her zaman, her koşulda zaman yaratırlar. Geçen hafta da, yazın ortasında olmamıza rağmen 46. Atatürk Kupası koşularına gerek yarışmacı gerekse seyirci olarak katılmak üzere Maslak Binicilik Tesisleri'nde bir araya geldiler. Birçoğu tatilini yarım bırakıp gelmişti ve tutkunu oldukları biniciliğin bu önemli yarışında keyifli bir gün geçirdiler. Sevil Sabancı, Sencer Can gibi tanınmış yarışmacılar ve Eran Tapan, İskender Pisak, Neslişah Ekmekçi gibi seyircilerle yarışlar çok renkli geçti.

SEVİL SABANCI YARIŞTI ESKİ EŞİ ALKIŞLADI
Bu arada Eran Tapan'ın, eski eşi Sevil Sabancı'nın da yarıştığı koşuyu izlemeye gelmesi ilginçti. Sevil Hanım'ı alkışlayanlar arasında Eran Bey de vardı. Garanti Masters Özel Bankacılık sponsorluğunda koşulan Atatürk Kupası'nda Evren Alam 'Candy Boy' adlı atıyla birinciliği kazandı. Hüsnü Dinç ise 'Chiara' adlı atıyla ikinci oldu. Dereceye girenler kupalarını, Garanti Masters Özel Bankacılık Birim Müdürü Demet Apak Şermet, Harp Akademileri Komutan Vekili Korgeneral Nejat Bilgin ve Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Armağan Özgörkey'in elinden aldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA