Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Boğaz'da cazın keyfini çıkardılar

İstanbul'da nöbetçi kalan elitler, 'Cazın First Lady'si' Diane Schuur'u dinlemek için Reina'da bir araya geldi. Mekana konserden önce giden elitler; gecede Boğaz'ın ve cazın keyfini çıkardı

İstanbul'un elitleri, Boğaz manzarasında yemek yemek veya kulüp bölümünde eğlenmek için tercih ettikleri Reina'ya bu kez caz dinlemek için gitti. 'Cazın First Lady'si' olarak bilinen iki Grammy ödülü sahibi Diane Schuur, İstanbul'un en popüler mekanı Reina'da sahneye çıktı. İstanbul'da nöbetçi kalan elitler de, Reina'da dünyaca ünlü bir cazcıyı dinleme fırsatını kaçırmadı. Boğaz'a karşı masalarına kurulan elitler, Diane Schuur'un büyüleyici sesinden şarkılar dinledi.

KONSERDEN ÖNCE GELİP MEKANDA KEYİF YAPTILAR
Diana Schuur'un müzik ziyafetinden faydalanmak isteyenler arasında; Şebnem-Celal Çapa, Hatice-Faruk Süren, Nilgün-Erkut Yücaoğlu çiftleri ile Semiramis Pekkan, Ayşe Çolakoğlu, Mine Kalpakçıoğlu, Nilgün Dereli ve Yağmur Ünal gibi birçok ünlü isim vardı. Konserden çok önce gelen ünlüler önce mekanın tadını çıkardı sonra da Diane Schuur'u canlı dinleme ayrıcalığını yaşadı. Ünlü cazcı da gördüğü ilgiden dolayı çok memnundu ve belirlenenden daha uzun sahnede kaldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA