Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Saldırıya uğradığı NY'ta bu kez aşk tatilinde!

Kurban Bayramı'nda gittiği New York'ta 'Türkçe konuşuyor' diye bir grubun sandalyeli saldırısına uğrayan Süleyman Kosif, bu bayramda da rotayı New York'a çevirmiş! Irkçı saldırıya uğradığında küçük gelini Hale'nin doğumuna giden Kosif'in New York'a bu seferki gidiş nedeni ise aşk tatili! Süleyman Kosif -sonuna kadar inkar etse de- bu yılın ilk aylarında sadece kardeşi Yakup Kosif'in katıldığı bir törenle nişanlandığı ve törende kocaman bir tek taş yüzük hediye ettiği nişanlısıyla 'yeni dünyaya uzanmış. Yaklaşık beş yıldır flört eden aşıkların bir süre önce ayrıldığını duymuştum; ancak aşk tatiline çıktıklarına göre, barış çubuklarını yine tüttürmüşler anlaşılan!

DÜN SABAH NY'A UÇTULAR

ABD'deki Irene Kasırgası nedeniyle iki gün yapılamayan THY İstanbul-New York uçuşları arife günü yeniden başlamıştı. Artık kasırga nedeniyle mecburen mi ertelediler bilmiyorum ama Kosif ile nişanlısı, bayramın ilk günü sabah uçağıyla New York'a uçmuş. Bir arkadaşımın check-in yaparken gördüğü aşıklar; hafta sonuna kadar New York'ta kalıp, bol bol gezip alışveriş yapacakmış. Bu arada umarım New York'u terk eden Irene Kasırgası geri dönmez de, Kosif bu kez de kasırganın gazabına uğramaz!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA