Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yorgun ama mutlu döndüler!

Dokuz günlük bayram tatillerine alışık olan İstanbul'un elitlerinin Allah yine gönüllerine göre vermiş; dünyanın dört bir yanına dağılmışlardı. Ancak her güzel şeyin olduğu gibi bu tatilin de sonu gelip çattı! Ünlü isimler de cuma günü itibariyle İstanbul'a dönüşe geçti. Büyük bir çoğunluğu tatili son gününe kadar kullanmayı tercih ederken, dönenlerin hepsinin yüzünde tatlı bir yorgunluk vardı...

ROTALARINI SÖYLEMEDİLER!
Bodrum müdavimleri Süreyya Yalçın ile sevgilisi Tugay Gökkaya, bu kez tercihlerini yurt dışından yana kullanmış. Ancak her nedense, sevgililer tatil rotalarını sır gibi saklamışlar!!!

ROMANTİK TATİL
Başarılı oyuncu ve yazar Gülse Birsel ile televizyoncu eşi Murat Birsel, bayramda Milano'da baş başa romantik bir tatil yapmayı tercih etmiş.

BAYRAM'DA DA ADRESİ AYNI
Cemiyet hayatının 'yaşsız' kadınlarından Çiğdem Kayalı, bayram tatili için de, çok sevdiği ve asla vazgeçemediği Bodrum'da karar kılmış.

GÜNEŞ VE DENİZ KEYFİ YAPMIŞLAR
Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat da, eşi Ayşe Hanım ve oğlu Kerim ile Bodrum'da denizin ve güneşin keyfini çıkarmış. Galatasaray Kulübü eski başkanlarından Adnan Polat da, eşi Ayşe Hanım ve oğlu Kerim ile Bodrum'da denizin ve güneşin keyfini çıkarmış.

HEM TATİL HEM ALIŞVERİŞ
Bayram tatilinde New York'a giden Güllü Aybar ile sevgilisi Akın Nalça, hem bol bol gezip hem de yeni sezon alışverişlerini tamamlamış.

DOST ZİYARETİ
Türk modasının en başarılı isimlerinden Yıldırım Mayruk ile 'yamağı' Barbaros Şansal, bayram tatilinde Venedik'e gidip, dostlarını ziyaret etmiş.

ÇOCUKLARI BAYRAM ETMİŞ!
Cemiyet hayatının sevilen çiftlerinden Murat-Edvina Özyeğin çifti, bayram tatilinde hem çocuklarını Eurodisney'e götürüp hem de Paris'te keyif yapmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA