Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Derin Mermerci Türkiye'ye dönmüş!

2003 yılındaki Türkiye'nin gayri safi hasılasını tazminat olarak talep eden ve davayı kaybeden kaçak işadamı Cem Uzan ile Derin Mermerci'nin bu ay içinde evleneceği dedikoduları ayyuka çıktı! Önceki gün Habertürk'te çıkan habere göre, bir Türk; Uzan ile Mermerci'yi Paris'te görmüş ve Uzan'ın telefonda bu ay içinde evleneceklerini söylediğine şahit olmuş!
7 Ekim'de ilişkilerinin birinci yılını kutlayacak olan aşıklar, daha birinci aylarında kollarına birbirlerinin ismini dövme yaptırmış, dördüncü aylarında da Mermerci, Paris'e Uzan'ın evine taşınmıştı. Ben de Cem Uzan, 1.5 yıldır boşanamadığı Alara Koçibey ile duruşma tarihi bile beklemeden anlaşıp boşanınca, bu aşkın kesin nikah masasına taşınacağına yazmıştım.

ANNESİ ALIP GETİRMİŞ!
Ancak bütün bu yazdıklarım, Uzan 10.1 milyar dolarlık Libananco davasını kaybetmeden önceydi!
Moralinin çok bozuk olduğunu duyduğum Uzan'ın, bu moralle nikah masasına oturması bence çok zor!
Bu arada Cem Uzan ile mutlu bir ilişkisi olan Derin Mermerci'nin cuma günü İstanbul'a döndüğünü öğrendim.
Mermerci, Paris'e giden ve iki gün kalan annesi Ender Mermerci ile İstanbul'a gelmiş. Daha önce de zaman zaman İstanbul'a gelen Derin Hanım'ın bu sefer ne için geldiğini ve ne kadar kalacağını görüp öğreneceğiz!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA