Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Michael Kors ile tanışan şanslı elitler

İstanbul'un elitleri, dünya moda devlerinden Michael Kors ile tanışma şerefine nail oldu! Cengiz-Demet Sabancı Çetindoğan çiftinin misafiri olarak İstanbul'a gelen Kors şerefine verilen davete, 250 şanslı elit katıldı

Cengiz-Demet Sabancı Çetindoğan çiftine, İstanbul'un elitleri ne kadar teşekkür etse azdır! Çünkü Demsa Group'un sahibi olan Çetindoğan çifti, dünya modasına yön veren markaları elitlerin ayağına getiriyor. Geen yıl Diane von Furstenberg ve Elie Tahari'nin butiklerini açan çift, şimdi de dünyanın en ünlü modacılarından Michael Kors'u elitlerle buluşturdu. Üstelik Çetindoğanlar, Kors'un sadece koleksiyonlarını değil, kendisini de İstanbul'a getirdi. Çetindoğan çifti, Kors'u İstinye- Park'taki mağazasında verdiği seçkin bir davetle ağırladı.

CAZ DİNLEYİP ŞAMPANYA İÇTİLER
Amerikan Moda Tasarımcıları Konseyi'nin geçen yıl 'Yaşam Boyu Başarı' ödülü verdiği Michael Kors ile tanışma şerefine nail olmak isteyen elitler davete akın etti. Bu arada kulağıma gelenlere göre Çetindoğan çifti, davet için ince eleyip sık dokuyup sadece 250 kişiyi davet etmiş. Bu yüzden birçok kişinin Kors ile tanışma hevesi kursağında kalmış! Kors ile tanışıp sohbet eden, Kürşat Başar Quartet'ın caz performansı eşliğinde Moët & Chandon şampanyalarını yudumlayan elitlerin davetten çıkarken ağızları kulaklarındaydı!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA