Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Yasak aşkın meyvesi doğdu!

16 yıllık eşi Defne Samyeli'nin iki yıl önce boşanma davası açtığı ünlü mimar Eren Talu'nun, geçen yıl gönlünü kaptırdığı sevgilisinden bebek beklediğini ilk bu köşede okumuştunuz. Samyeli ile boşanma davası halen devam eden Talu'nun üçüncü kez baba olduğunu da ilk benden öğrenin!

YURT DIŞINA ÇIKIŞ YASAĞI YÜZÜNDEN KIZINI GÖREMEDİ
Talu'nun, kendis i gibi mimar olan sevgilisi Serap Şenyüz, geçen hafta Miami'de kızlarını dünyaya getirmiş. Defne Samyeli ile evliliğinden Deren ve Derin adında iki kızı olan Eren Bey, yasak aşkından olan kızına da Su ismini vermiş. Ancak öğrendim ki; Eren Talu, geçen hafta dünyaya gelen kızı Su'yu, sadece fotoğraflarından görebilmiş! Çünkü yöneticisi ve hissedarı olduğu Ev Türkbükü A.Ş ile ilgili bir davada, hakkında 'dolandırıcılık' suçundan 2 yıldan 7 yıla kadar hapis istendiği için yurt dışına çıkış yasağı konmuş. Eren Bey de bu yüzden doğum için Miami'ye giden sevgilisinin yanında olamamış. Erene Talu'nun bu hasreti, Serap Hanım kızlarının pasaport işlerini hallettikten sonra İstanbul'a döndüğünde sona erecekmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA