Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Bora Aksu'yu şımarttılar!

Londra'daki başarılarıyla koltuğumuzu kabartan Bora Aksu, İstanbul'da defile yaptı. Aksu'nun ARMAGGAN için hazırladığı özel koleksiyonun tanıtım defilesine elitler büyük ilgi gösterdi

Londra Moda Haftası'nda dört yıl üst üste 'En Başarılı Genç Moda Tasarımcısı' ödülünü alan; Kraliçe Elizabeth'in dikkatini çekerek Buckingham Sarayı'na davet edilen Türk tasarımcı Bora Aksu, geçen hafta İstanbul'daydı. Onu İstanbul'a getiren lüks tasarım mağazası ARMAGGAN'dı. Aksu, 'Bora Aksu for ARMAGGAN' adıyla çok özel bir koleksiyon hazırladı ve işte bu koleksiyonu tanıtmak için markanın Nuruosmaniye'deki mağazasında bir defile düzenlendi. Bora Aksu, İstanbul'da defile yapar da bizim elitler kaçırır mı!!!

AYAKTA ALKIŞLADILAR
Ender Mermerci'den Leyla Alaton'a, Suzan Sabancı Dinçer'den Dalia Garih'e kadar birçok seçkin isim defiledeydi. Elitler; Bora Aksu'nun mücevher, obje, deri ve tekstil ürünlerinden oluşan 40 parçalık özel koleksiyonunu o kadar çok beğendiler ki ayakta alkışladılar. Elitlerin bu ilgisinin Aksu'yu şımarttığı çok açık ortadaydı. Turkish Cultural Foundation (TCF) denetiminde dokunan özel kumaşların kullanıldığı Aksu'nun koleksiyonu 15 Aralık'ta ARMAGGAN'ın Nişantaşı ve Nuruosmaniye mağazalarında satışa sunulacak.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA