Türkiye'nin en iyi haber sitesi
BÜLENT CANKURT

Japon yemeğini de kendimize benzettik!

İstanbul'da steak house'lar trend olunca sayıları giderek artmaya başladı. Geçenlerde de Günaydın Et, Etiler'de steak house açtı. İstanbul'un en ünlü etçilerinden olan Günaydın Et, Etiler şubesi için kesenin ağzını sonuna kadar açmış. Duyduğuma göre 1.5 milyon dolar harcayan Günaydın Et, harika bir mekan yaratmış. Mutfağı ünlü şef Batuhan Piatti Zeynioğlu'na emanet edilen mekanın en büyük özelliği ise mönüsünde 'et suşi' bulunması. Günaydın Et'in spesiyali olan, etten yapılan suşi bugünlerde herkesin dilinde. Anlaşılan balık sevmeyenler de artık suşi yiyebilecek!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA